Camping træf, familefest i Nordjylland.

Asaa_Camping_i_nordjylland_festsal_til_udlejning_1.jpg

Asaa Camping & Hytteferie har også en dejlig Festsal

med plads til 60 personer. Nyt i 2019 - nu med anretter køkken, kaffemaskine, opvaskemaskine og service til  60 pers. I Festsalen er også en  brændeovn og borde og stole til  60 personer. Tæt på festsalen ligger campingkøkkenet med 2 ovne, 1 microovn,  kaffemaskine og køleskabe. Ønsker I mad udefra, leveret på Asaa Camping & Hytteferie, kan vi anbefale Møllehuset Asaa www.mollehusetasaa.dk. Vi hjælper gerne med at bestille. Møllehuset ligger ca. 800m fra campingpladsen.  Asaa_Camping_i_nordjylland_festsal_med_opvaskemask.jpg

I kan reservere festsalen

til familiesammenkomster eller lignende. Pris kr. 1.500,- . Betingelser:  I lejer hytter eller har campingvogn på campingpladsen og at I selv sørger for rengøring efter arrangementet eller "Festen". Service fra hytterne må IKKE benyttes!

Flere billeder af festsalen
Asaa_Camping_i_nordjylland_festsal_med_service_og_.jpg
As__Pinsefest_2012_003.jpg

Familiefester, camping træf mm.

25 hytter udlejes til familie træf, camping træf eller Lejrskoler i Nordjylland nær Aalborg ved den milde østkyst.
Asaa Camping & Hytteferie kan tilbyde reservation af Terrasse området m/grill, udekøkken og bord/bænkesæt til familietræf.
Terrassen er på 100m2 og sejloverdækket.
betc5.jpg

Luksus Hytter og Standard Hytter til familietræf, familiefest, firmafester mm.

Vi kan tilbyde 3 Hytter med bad/wc og 16 hyggelige og velindrettede standard hytter, tæt ved søen, og i umiddelbar nærhed af servicebygning.
Standard Hytterne er helårsisolerede med indlagt vand og el-varme. Køkken med el-kogeplader, køleskab med lille fryser, kaffemaskine og service.
12 af hytterne har, dejlig overdækket terrasse med havemøbler.

Vi kan også tilbyde 6 transithytter, ideelt til cykelcampister eller enkelt overnatning.
Se Luksus Hytter og Hytter til familietræf